Despre Noi

Servicii profesionale de tiparire si multiplicare documente — Print shop specializat in tipar digital, printare si plotare documente, multiplicare, laminare si finisare.

Printarea formatelor mari se face pe plotere HP pentru color si copiatoare digitale A0+ pentru alb negru. Ambele echipamente impresioneaza prin viteza mare de printare si prin flexibilitatea lor de a lucra cu diverse medii de printare.

Hartia folosita la copiere este de provenienta austriaca, de foarte buna calitate, intr-o gama diversificata de gramaje si culori.

Imprimarea digitala se realizeaza combinand cele patru culori de baza(negru, rosu, galben, albastru). Prin imbinarea tonurilor de culoare se obtine o calitate ridicata a copiei.

Serviciile de copiere se realizeaza pe copiatoare digitale marca "Xerox", de ultima generatie si mare productivitate, ceea ce ofera calitate deosebita si timp redus de executie.

Legarea se realizeaza cu spira de metal sau plastic, cu materie prima din import de foarte buna calitate, pe utilaje de legare marca "Renz", ceea ce ofera un aspect placut si util materialelor legate.

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem acasa sau la birou un calendar personalizat, unde sa revedem imagini dragi noua. Acum aveti aceasta posibilitate prin utilizarea serviciilor noastre de printare.

Plicul alb este inestetic si nu transmite informatie. Putem utiliza printarea pe plicuri pentru a va promova imaginea firmei.

Etichetele cu format mai mic de A4 se obtin prin printare A4 sau A3 si debitare la dimensiunile cerute.

Mapa cu buzunar este un produs ce se adreseaza in special segmentului de business si se obtine prin imbinarea mai multor operatiuni (printare, debitare, biguire, lipire buzunar).

Tablouri personalizate, un mod original de a decora locuinta sau de face cadouri personalizate. Se pot realiza pe orice dimensiune