Flyere

Flyere și brosuri fac parte din produsele printate personalizate principale executate de centrele de copiere Activ Document center pe materiale de cea mai bună calitate. Flyerele sunt făcute să reziste în timp, dar și să impresioneze clienții dumneavoastră. Trimite imaginea ta pe email în format PDF și noi livrăm prin curier sau direct în centrele de copiere.

Flyere - Unde se utilizează?

Flyere realizate de echipa de profesioniști Activ Document Center cu imaginea ta sau cu grafica realizata de noi vor fi metoda de vanzare cea mai potrivită atunci când doriți să le abordati sau sa readuceți aminte clienților informații noi despre dumneavoastră. 
Vă asigurăm că veți avea cel mai special flyer atunci când lansați un nou produs sau o nouă ofertă.

Flyere - Ce materiale folosim?

Flyere de calitate realizate de specialistii nostri se realizează pe cartoane speciale de diferite grosimi, diferite texturi, mate, lucioase sau plastifiate, toate pentru ca produsul final să fie impresionant.
De asemenea flyerele pot fi executate pe diferite dimensiuni, pliate sau diferite forme.

Flyere - Cum se comandă?

Imaginea folosită în producția flyerului poate fi furnizată de dumneavoastră sau prelucrată de specialiștii noștri. Trimiteti imaginile pe email in format PDF si noi livram prin curier sau direct in centrele de printare Activ Document Center.
Producția de flyer se realizează în ambele centre de print: Calea Călărașilor și Floreasca.