Printare A0

Printare A0 color sau plotare A0 alb negru pentru planuri de arhitectură, planuri construcții, planuri de urbanism sau planuri cu proiecte inginerești este un serviciu principal realizat in centrele de print ACTIV DOCUMENT CENTER. Promoție Printare A0 DIN FISIERE .PDF cu Reduceri 10%  - 35% pentru lunile Iulie - August 2021.

Unde se utilizează?

Printarea A0, A1, A2 sau a formatelor atipice executate de centrul de printare Activ Document Center și se folosesc în general pentru :

- proiecte de arhitectura

- proiecte instalații

- proiecte inginerești

- proiecte urbanistice

- proiecte de rezistentă

Ce echipamente folosim?

Pentru printare planuri A0 folosim echipamente cu rezoluție mare de la furnizori cunoscuți ca XEROX, Epson, HP sau RICOH și livrăm în timp scurt orice comandă.

Printăm color sau alb negru pe o gamă diversă de materiale de calitate superioară și la diferite dimensiuni, inclusiv formate mari A0 sau mai mari.

Cum se comandă?

Printarea A0 color sau alb negru se execută DIN FISIERE .PDF în ambele centre de print Activ Document Center :

- Centru De Printare Activ Document Calea Călărașilor, Sector 2.
- Centru De Printare Activ Document Floreasca, Sector1.

Contactați specialiștii noștri la telefoanele afișate și trimiteți email cu documentele de printat.

Printare A0 color

 • Printare A0 color pentru planuri arhitectură, planuri construcții, desen de linie și planuri urbanism pe diverse tipuri de hârtie în tiraje mici sau mari. 
 • Printăm planuri A0 sau formate atipice pe cele mai noi echipamente Ricoh și XEROX, cu rezoluție înaltă și productivitate foarte mare. 
 • Planurile printate pot fi pliate și îndosariate în bibliorafturi și cutii de arhivare de carton. 
 • Primim comenzile CU FISIERE IN FORMAT .PDF atât online pe email, cât și la sediile noastre din Calea Călărașilor sau Floreasca. Putem livra planurile printate prin curier la adresa dumenavoastră.
 • Promoții Printare A0 Color cu Reduceri 10% - 35% pentru lunile Martie - Aprilie 2021.
 • Prețuri printare A0 color începând de la 8,00 RON / metru liniar pentru comenzi de minim 200 ml, hartie de 80 g/m2. Descarcă catalogul.
Printare+Desen+Linie-Planse.jpg
Copiere+Desen+Linie-Planse.jpg

Plotare A0 alb negru

 • Plotare A0 alb negru pentru planuri arhitectură, planuri construcții, desen de linie și planuri urbanism pe diverse tipuri de hârtie în tiraje mici sau mari. 
 • Plotam planuri A0 sau formate atipice pe cele mai noi echipamente Ricoh și XEROX, cu rezoluție înaltă și productivitate foarte mare. 
 • Planurile printate pot fi pliate și îndosariate în bibliorafturi și cutii de arhivare de carton. 
 • Primim comenzile CU FISIERE IN FORMAT .PDF atât online pe email, cât și la sediile noastre din Calea Călărașilor sau Floreasca. Putem livra planurile printate prin curier la adresa dumenavoastră.
 • Promoții Plotare A0 alb negru cu Reduceri 10% - 35% pentru lunile Martie - Aprilie 2021.
 • Prețuri plotare A0 alb negru începând de la 6,00 RON / metru liniar pentru comenzi de minim 200 ml, hartie de 80 g/m2. Descarcă catalogul.