Printare postere

Printare postere și printare afise de mari dimensiuni constituie principalele servicii de printare formate mari executate de centrele de printare ACTIV DOCUMENT CENTER. Executia finala este însoțită in general de servicii de finisare în vederea montajului. Pentru a avea o operativitate crescuta va rugam sa trimiteti fisierele in format PDF/JPEG.

Printare postere - unde se utilizează?

Serviciile de printare postere sau materiale publicitare de formate mari executate de centrele de printare Activ Document Center se împart în 2 game principale:

- printare afise, autocolante, bannere sau mesh-uri pentru activitate comerciala, de vânzare sau marketing
- printare postere, afișe, tablouri canvas sau tapet personalizat pentru decorarea in scopuri personale sau profesionale

Printare postere - echipamente folosite ?

Pentru printare afișe sau postere folosim echipamente cu rezoluție mare de la furnizori cunoscuți ca XEROX, Epson, HP sau RICOH și livrăm în timp scurt orice comandă.

Printăm pe o gamă diversă de materiale de calitate superioară și la diferite dimensiuni, inclusiv cu lățimea de 1.600 mm.

Printare postere - cum se comandă?

Printarea posterelor sau afișelor de formate mari se execută DIN FIȘIERE .PDF în ambele centre de print Activ Document Center din:

- Calea Călărașilor
- Floreasca.

Contactați specialiștii noștri la telefoanele afișate și trimiteți email cu documentele de printat.

Printare postere

  • Printare postere, afișe sau autocolante pentru interior într-o gamă diversă pentru activități de marketing sau amenajari rezidențiale
  • Printăm tablouri canvas sau multicanvas personalizate (cafenea, restaurant, salon de infrumusetare etc), cu teme din pictură, artă, natură, orașe, animale, mesaje motivationale sau sigla companiei tale.
  • Printăm postere sau afișe atât pentru utilizare personala, cât și pentru spații comerciale, birouri, hoteluri, companii, muzee, centre comerciale, spatii de joaca
  • Primim comenzile CU FIȘIERE IN FORMAT .PDF atât online pe email, cât și la sediile noastre din Calea Călărașilor sau Floreasca. Putem livra produsele executate prin curier la adresa dumneavoastră.
  • Preturi postere incepand cu 95,00lei / mp pentru carton de 120 gr/mp. Discounturi de minim 10% pentru comenzi mari.
PRINTARE+FORMATE+MARI+INDOOR.jpg
Printare+Formate+Mari+Outdoor.jpg

Printare banner, printare mesh

  • Printare banner sau printare mesh la o rezoluție foarte mare pentru activitați de vânzare sau publicitare
  • Realizăm finisajele necesare montării în siguranță și facil a bannerelor și mesh-urilor produse
  • Folosim materiale și cerneală cu certificate deconformitate cu rezistență la UV
  • Primim comenzile CU FIȘIERE IN FORMAT .PDF atât online pe email, cât și la sediile Activ Document Center. Putem livra documentele printate prin curier la adresa dumneavoastră.
  • Pret printare banner incepand cu 95,00 lei/mp pentru material standard Front Lit. Discounturi de minim 10% pentru suprafețe mari.